Marc Urios
domingo, 27 de marzo de 2011
Text alimentació
Bé, com ja hem pogut observar a l'enquesta dels menjars dels nostres avantpassats, el menjar que prenien els nostres avis ara fa, cinquanta anys, no són els mateixos que els que prenem noslatres hui en dia. Abans, els productes alimentaris es feien per que el consumidor disfrutara, i el venedor, poguera aprofitarse amb els diners amb el que el venia. Hui en dia la cosa ha cambiat, i molt. Ara, la majoria dels productes es fan amb ingredients "roïns" (per dir-ho d'alguna manera), que fan que el consumidor en disfrute, però a més a més, que en torne a comprar, perque li fiquen additius. També, el que porten els aliments de hui en dia són ingredients que perjudiquen la nostra salut, produïnt colesterol, malalties... Lo pitjor del tot no és això; és que encara que aquestos productes pugen perjudicar la teua salut, el fabricant no alerta al consumidor de que aquestos productes poden afectar a la teua salut. Però bé, així n'és el comerç del sector alimentari, i, encara que semble mentida, ocorre el mateix als demés sectors.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario